Kikkoman Soyasaus: Garantert GMO-fri!

Soyabønner fra Kikkoman: helt uten genteknikk

Vi legger stor vekt på en naturlig produksjon og på kvaliteten og opprinnelsen til råvarene vi bruker. Fordi våre førsteklasses ingredienser er det som gir alle Kikkoman soyasauser den karakteristiske, mangfoldige smaken. Derfor unngår vi kunstige tilsetningsstoffer til alle våre sauser, og vi anvender bare GMO-frie soyabønner. Dette gjør alle soyasauser fra Kikkoman til et naturlig krydder: GMO-fritt, trygt og deilig.

GMO-fritt eller ikke? Etiketten har svaret...

De tre bokstavene «GMO» står for «genteknisk modifiserte organismer». Kikkoman benytter seg kun av soyabønner som er «GMO-frie» eller «ikke-genmodifisert». Dette er et klart kvalitetsmerke.

Både i Norge og EU er det strenge krav til merking av produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer som inneholder genmodifiserte planter. Dette kan vises i listen over ingredienser eller på etiketten med ordene «genmodifisert» eller «laget av genetisk modifisert ...». Dette regelverket gjelder imidlertid ikke for animalske produkter som kjøtt, melk eller egg. Den gode nyheten er at våre soyasauser er garantert GMO-frie!

Visste du?

Kikkoman-soyasausen består kun av fire omhyggelig utvalgte ingredienser: Vann, soyabønner, hvete og salt. Og den er helt fri for kunstige tilsetningsstoffer – men likevel full av smak!