Kikkoman kvalitet
Kikkoman kvalitet
Egenskapene til Kikkoman soyasaus

Oppdag de unike egenskapene til Kikkoman naturlig brygget soyasaus, og finn din favoritt!

Kikkoman kvalitet
Bryggeprosessen

Kanskje vil du gjerne vite hvordan Kikkoman soyasaus fremstilles? Her kan du lese alt om vår produksjon!

Kikkoman kvalitet
Naturlige ingredienser

Vår naturlig bryggede soyasaus er fri for kunstige tilsetningsstoffer og smaksforsterkere – men likevel full av smak og rik på Umami! Kikkoman foretrekker det naturlige!

Kikkoman kvalitet
Garantert GMO-fri

De fire omhyggelig utvalgte ingrediensene soyabønner, vann, hvete og salt, som Kikkoman soyasaus er laget av, er helt naturlige og garantert GMO-frie!

Kikkoman kvalitet
Sojasaus i stedet for salt

Bytt ut salt i matlagingen med soyasaus for å redusere saltinnholdet i maten på en enkel måte. Her får du vite mer om hvordan soyasaus kan bidra til et saltredusert kosthold!

Kikkoman kvalitet
Kikkoman-designerflasken

I Kikkoman-dispenseren presenterer våre høyverdige sauser seg på beste måte. Her kan du lære mer om vår dispenser!

Kikkoman kvalitet
Kikkomans historie

Kikkoman ble opprinnelig grunnlagt i Noda i Japan. På 1970-tallet begynte vi med produksjon og salg rundt om på hele kloden. Her kan du finne ut mer om suksesshistorien til Kikkoman!

Kikkoman kvalitet
Test med alle sansene

Opplev forskjellen mellom Kikkoman naturlig brygget soyasaus og andre soyasauser. Bare se, lukt, føl og prøv!

Kikkoman kvalitet
Etikettkontroll

Vi viser deg hvilken informasjon du finner på etiketten, og hva du må passe på når du skal velge en soyasaus.