Kikkoman-kvalitet
Egenskapene til Kikkoman soyasaus
Kikkoman-kvalitet
Egenskapene til Kikkoman soyasaus

Oppdag de unike egenskapene til Kikkoman naturlig brygget soyasaus, og finn din favoritt!

Bryggeprosessen
Kikkoman-kvalitet
Bryggeprosessen

Kanskje vil du gjerne vite hvordan Kikkoman soyasaus fremstilles? Her kan du lese alt om vår produksjon!

Naturlige ingredienser
Kikkoman-kvalitet
Naturlige ingredienser

Vår naturlig bryggede soyasaus er fri for kunstige tilsetningsstoffer og smaksforsterkere – men likevel full av smak og rik på Umami! Kikkoman foretrekker det naturlige!

Garantert GMO-fri
Kikkoman-kvalitet
Garantert GMO-fri

De fire omhyggelig utvalgte ingrediensene soyabønner, vann, hvete og salt, som Kikkoman soyasaus er laget av, er helt naturlige og garantert GMO-frie!

Soyasaus i steden for salt
Kikkoman-kvalitet
Soyasaus i steden for salt

Bytt ut salt i matlagingen med soyasaus for å redusere saltinnholdet i maten på en enkel måte. Her får du vite mer om hvordan soyasaus kan bidra til et saltredusert kosthold!

Kikkoman-designerflasken
Kikkoman-kvalitet
Kikkoman-designerflasken

I Kikkoman-dispenseren presenterer våre høyverdige sauser seg på beste måte. Her kan du lære mer om vår dispenser!

Kikkomans historie
Kikkoman-kvalitet
Kikkomans historie

Kikkoman ble opprinnelig grunnlagt i Noda i Japan. På 1970-tallet begynte vi med produksjon og salg rundt om på hele kloden. Her kan du finne ut mer om suksesshistorien til Kikkoman!

Test med alle sansene
Kikkoman-kvalitet
Test med alle sansene

Opplev forskjellen mellom Kikkoman naturlig brygget soyasaus og andre soyasauser. Bare se, lukt, føl og prøv!

Etikettkontroll
Kikkoman-kvalitet
Etikettkontroll

Vi viser deg hvilken informasjon du finner på etiketten, og hva du må passe på når du skal velge en soyasaus.