Visste du at historien om soyasausen strekker seg flere hundreår tilbake? Les mer her!
Klikk her for å lære mer om forskjellen på japansk og kinesisk soyasaus, samt forskjellen mellom naturlig brygget og kjemisk fremstilt soyasaus.
Oppdag de unike egenskapene til Kikkoman naturlig brygget soyasaus, og finn din favoritt!
Kanskje vil du gjerne vite hvordan Kikkoman soyasaus fremstilles? Her kan du lese alt om vår produksjon!
Vår naturlig bryggede soyasaus er fri for kunstige tilsetningsstoffer og smaksforsterkere – men likevel full av smak og rik på Umami! Kikkoman foretrekker det naturlige!
De fire omhyggelig utvalgte ingrediensene soyabønner, vann, hvete og salt, som Kikkoman soyasaus er laget av, er helt naturlige og garantert GMO-frie!
Bytt ut salt i matlagingen med soyasaus for å redusere saltinnholdet i maten på en enkel måte. Her får du vite mer om hvordan soyasaus kan bidra til et saltredusert kosthold!
I Kikkoman-dispenseren presenterer våre høyverdige sauser seg på beste måte. Her kan du lære mer om vår dispenser!
Kikkoman ble opprinnelig grunnlagt i Noda i Japan. På 1970-tallet begynte vi med produksjon og salg rundt om på hele kloden. Her kan du finne ut mer om suksesshistorien til Kikkoman!
Opplev forskjellen mellom Kikkoman naturlig brygget soyasaus og andre soyasauser. Bare se, lukt, føl og prøv!
Vi viser deg hvilken informasjon du finner på etiketten, og hva du må passe på når du skal velge en soyasaus.
Her kan du lese hvor mye soyasaus du trenger til ulike retter! Det er enklere enn du tror.
Her finner du masse nyttig informasjon om holdbarheten og riktig oppbevaring av Kikkoman soyasauser. På denne måten bevarer du den enestående smaken så lenge som mulig!