Del på Google+:

Teriyaki-marinade

Liker du kjøttet eller grønnsakene marinert, grillet, stekt eller surret med massevis av aroma? Da er vår teriyaki-marinade akkurat det du vil ha. Den er spesielt etterspurt som marinade i grillsesongen, men takket være den lette hvitløksaromaen egner den seg like godt til å gjøre stekt mat enda bedre. I produksjonen bruker vi vår naturlig bryggede soyasaus som basis. Dermed får også teriyaki-marinaden den umiskjennelige aromatiske fylden.

Den perfekte ferdig-på-et-blunk-marinaden

Når godværet kommer, er det bare å finne frem grillen. Da passer vår teriyaki-marinade perfekt. Skru av lokket og legg grillmaten i marinaden i 30 minutter eller lenger, alt etter smak og behag. Jo lenger marineringen varer, desto mer intens blir smaken og desto mørere blir maten. Med andre ord: Kos deg med grillen! Og hvis du er veldig glad i intens og sprø smak, kan du også bruke marinaden under selve grillingen.

Vårt tips for lakse-elskere: Hvorfor ikke legge laksefileten i teriyaki-marinaden vår? La den marineres i en times tid i kjøleskapet, og stek den så et par minutter på hver side. Også her gjelder dette tipset: For å gjøre smaken enda mer intens, kan du pensle med saus fra tid til annen under steking. Serveres med ingefær og ris; vær så god!

Ingredients

Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt), Wine (contains sulphur dioxide), Sugar, Water, Spirit vinegar, Salt, Spice extracts, Onion powder, Garlic powder. 

Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 420 / 99
Fat [g]   0
   of which saturates [g] 0
Carbohydrate [g] 12
   of which sugars [g]   11
Protein [g]   6.7
Salt [g]    10.2