Del på Google+:

Naturlig brygget, glutenfri tamari-soyasaus

Unn deg en bedre soyasaus selv om du har cøliaki

Er du glad i soyasaus, men tåler ikke gluten? Du trenger ikke gi avkall på den deilige sausen – bruk Kikkoman naturlig brygget, glutenfri tamari-soyasaus. I likhet med den klassiske soyasausen vår, stammer også denne fra en helt naturlig bryggeprosess. Og når det gjelder smak og allsidighet, står ikke denne varianten noe tilbake for originalen.

En saus for alle

Naturlig brygget, glutenfri tamari-soyasaus kan du bruke istedenfor våre andre sauser ved alle anledninger. Og siden sausen smaker herlig også for dem som tåler gluten, trenger du ikke å ha begge sausene parat når du lager mat.

OBS!

Nå fremstilles den glutenfrie tamari-soyasausen etter ny oppskrift. Dermed er den ikke lenge bare glutenfri, den er også halal og kan uten videre også spises av mennesker med muslimsk livssyn. Allikevel er det fortsatt mulig at du finner begge versjonene i hyllene i matbutikken. Er det viktig for deg at sausen er halal, bør du alltid sjekke ingrediensene på etiketten. Se etter det sertifiserte halal-merket.

Ingredienser
Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik.  
Næringsinnhold per 100ml
Energi [kJ/kcal]   240/ 57
Fett [g]   0
  hvorav mettede fettsyrer [g]  0
Karbohydrat [g]  2,0
  hvorav sukkerarter [g]   0
Protein [g]   10
Salt [g]   16,4