Del på Google+:

Tomatsalat med ponzu-dressing og soya-crunch

4 porsjoner

  • 500 g tomater (fortrinnsvis forskjellige farger og sorter)
  • 2 hvitløk
  • 1 håndfull spirer (f.eks. løkspirer og karse)  

Ponzu-Dressing:

Soja-crunch:

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 20 min

Rist nøtter, mandler og gresskarkjerner sammen med Kikkoman naturlig brygget soyasaus i en stekepanne til soyasausen er fordampet. La dette stå til avkjøling.

Skyll tomaten og skjær den skiver. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Anrett tomat og løk på tallerknene.

Kikkoman Ponzu sitron soyasaus, sesamolje og hvitvin piskes sammen eller ristes godt i en cocktailshaker eller et syltetøyglass til det blir en glatt dressing. Hell dressingen over tomatsalaten.

Hakk den avkjølede soya-crunchen grovt og strø den og spirene over tomatsalaten. Server den ferdige salaten som tilbehør.