Del på Google+:

Teriyaki-miks-spyd

4 porsjoner

Per porsjon: 668 kJ / 160 kcal

For rekespyd:

For oksekjøttspyd:

For kamskjellspyd:

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Fremgangsmåte

Skjær opp rekene på ryggsiden og fjern tarmen. Sett hele reken på spydet og grill. Pensle med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Skjær av aspargesendene, skrell den nederste delen, forvell aspargesen og skjær den i 4 cm store stykker. Skjær roastbeefen i skiver på 15 g og bank dem. Vikle aspargesen inn i kjøttstykkene og sett dem på spydet. Stek med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Skjær squash i skiver på langs (med en potetskreller). Rull kamskjellene inn i dem og sett dem på spyd. Stek skjellene til de er litt brune på begge sider, og pensle dem med Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Legg alt blandet på et fat og server mens det er varmt.