Del på Google+:

Stekt kyllingbryst med fersk ristet ananas

4 porsjoner

Per porsjon: 1255 kJ / 300 kcal

Tilbehør: 

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 15 min

Varm Kikkoman Ponzu sitron sojasaus i en stekepanne,  legg kyllingbrystene i pannen og stek dem 10 til 12 minutter idet du vender dem regelmessig til sausen har fått en kremig konsistens. Skrell ananasen og skjær den først i 1cm tykke skiver og så i små biter. Skrell og hakk løken. Varm oljen i en dyp stekepanne og tilføy løken, stek løken i 2 minutter. Tilføy Ponzu sitron sojasaus og gi dette et oppkok. Tilsett reven ingefær og anansbitene, rør om og la dette koke i 10 minutter. Tilføy ris og myntestilkene, rør om, kok i 1 minutt og ta pannen fra komfyren.

Skjær det stekte kyllingkjøttet i skiver og server det med ananasrisen.