Del på Google+:

Rask vegetarisk curry

4 porsjoner

Per porsjon: 1307 kJ / 312 kcal

  • 60 ml Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus
  • 125 ml kokosmelk
  • 4 ts maisstivelse
  • 250 g hakket løk
  • 1 ts fersk revet ingefær
  • 1 stort hvitløksfedd, most
  • 2 ss karripulver
  • 450 g ferske grønnsaker, skåret i runde skiver
  • 1 boks kikerter, uten kraft og skyllet
  • Mandelflak til pynt

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 30 min

Rør ut Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, kokosmelk og maisstivelse i 250 ml vann.

Varm opp olje i en wok eller dyp panne ved middels varme. Tilsett løk, ingefær, hvitløk og en klype karripulver, og la det surre i ett minutt under omrøring. Tilsett grønnsakene og stek under omrøring i 4 minutter – eller til grønnsakene er tilstrekkelig møre. Tilsett kikerter og blandingen av Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, kokosmelk og maisstivelse, og kok opp. La det koke under kontinuerlig omrøring i ca. 1 minutt, til kikertene er varme.

Pynt med mandelflak. Server med ris og eventuelt med mango-chutney.