Del på Google+:

Quinoa- og reke-bowl

Per porsjon: 1754 kJ / 419 kcal

  • 250 g sukkererter
  • 150 g grønne erter
  • 100 g blomkål
  • 200 g kokt quinoa
  • 20 kokte reker
  • 2 røde endiver
  • Litt feltsalat
  • 1/2 bunt gressløk
  • 5 persillestilker
  • 5 ts sesamolje
  • 5 ts Kikkoman saus til pokebolle

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 25 min

Forvell erter i kokende saltvann i 2 minutter. Hell ut væsken og sett til side. Skrell rekene. Vask salat og endiver. Legg quinoa i en salatbolle, og tilsett hakket gressløk og persille, og 1 ts sesamolje. Blandes og fordeles på 4 skåler. Tilsett så grønnsakene og rekene.

Bland Kikkoman Kikkoman saus til pokebolle med resten av sesamoljen og server som tilbehør.