Del på Google+:

Ponzu-saus-marinert svinefilet med grillede salathjerter og nudller

4 porsjoner

Grillede salathjerter:

  • 2 salathjerter

Ponzu-chili-dressing:

  • 1 ss Sweet Chili Sauce
  • Saft revet skall av 1/2 limett
  • 1 ss Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 2 ss olje med nøytral smak  
  • 1 håndfull kokosflak
  • 1 håndfull urter  (f.eks. thai-basilikum)
  • 250 g nudler

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 30 min
Marineringstid: 1 t

Fjern fett og sener fra svinefileten. Legg fileten i et stort fat og tildekk den med Kikkoman Ponzu sitron soyasaus. La kjøttet stå tildekket i kjøleskapet for marinering i minst 1 time. 

Løft fileten ut av marinaden og legg den på en varm grill, først i ca. 5 minutter ved direkte varme, så i ca. 20 minutter ved indirekte varme til kjøttet er gjennomstekt.

Tilbered nudlene etter anvisningen på pakken.

Skyll salathjertene og del dem langsetter i to. Legg dem på grillen med snittsiden ned i ca. 2 minutter til du kan se grillstriper.

Bland Sweet Chili Sauce, limettsaft, finrevet  limettskall, Kikkoman Ponzu sitron soyasauce og olje og smaksett etter eget ønske.

Ringle ponzu-chili-dressingen over salathjertene som du har anrettet på en tallterken, og dryss kokosflak og urter over salaten.

Skjær svinefileten i skiver og server med nudler og grillet salat.