Del på Google+:

Marinert makrellfileter

4 porsjoner

Per porsjon: 1189 kJ / 284 kcal

Tilbehør:

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 15 min
Marineringstid: 2 t

For å lage marinaden, hell eddik og Kikkoman naturlig brygget soyasaus i en kjele. Skrell ingefær, og rasp den opp i kjelen. Skrell hvitløk, og skjær den i smale strimler. Bland den med 2 sitronskiver i en bolle, og kok opp. Ta kjelen av varmen, og la den kjøle ned. Legg filetene på en tallerken, hell marinaden over, snu filetene og dekk til tallerkenen. Sett den på et kjølig sted, og la filetene marinere i 2 timer.

Tilbehør: skrell løk som deretter skjæres i skiver og marineres med eddik og den naturlige bryggede soyasausen i en skål, i 1 time. Hell deretter av marinaden.

Når filetene er marinert i 2 timer, hell av marinaden og la den dryppe av filetene. Skjær makrellfiletene i 2 cm tykke skiver. Legg det hele på tallerkener, dryss skiver av marinert løk over, drypp over noen dråper olivenolje. Pynt med pepper, urter og tomatbåter før du serverer.