Del på Google+:

Marinert kyllingbryst, varme couscous-perler og und butternut-gresskar-salat, feta, urter og granateple

4 porsjoner

Per porsjon: 2577 kJ / 615 kcal

Marinert kylling 

Stekt butternut-gresskar 

  • 800 g butternut-gresskar,  uten skall og kjerner, skåret opp i terninger
  • 50 g olivenolje
  • 8 g salt

Garnering

  • 85 g granateplekjerner
  • 80 g feta, plukket i biter
  • 50 g vårløk, skåret i tynne skiver  
  • 20 g koriander, hakket 
  • 200 g perlecouscous

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 45 min

Kikkoman Ponzu sitron soyasaus røres sammen med ingefær og hvitløk. Kyllingbrystkjøttet legges i marinaden. La det hvile der i minst 10 minutter, helst 30 minutter for marinering.  Varm opp stekeovnen til 200 °C. Butternut-gresskar-terningene blandes med olje og salt og stekes i ovnen i 15 minutter. Tilføy det marinerte kyllingbrystkjøttet og stek dette i 15 minutter til. Butternut-gresskar-bitene skal være myke og kramelliserte, kyllingkjøttet skal være mørt.  

Tilbered garneringen: Skjær vårløken i tynne skiver, hakk korianderen og plukk feta i små biter. 

Kok perlecouscous etter anvisningen på pakken eller 10-12 minutter. 

Hell vannet av couscousen, bland den med de stekte butternut-gresskar-terningenne  og garneringen. Anrett kyllingbrystkjøttet på couscousen og server.