Del på Google+:

Kyllingburger

Per porsjon: 576 kJ / 138 kcal

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 30 min

Legg kyllingbrystene mellom to lag plastfolie og klem dem flate med en kjevle til de er 1 -1,5 cm tykke. Varm opp oljen i en stor teflonpanne og stek kyllingbrystene i 3 til 4 minutter på hver side. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus med ristet hvitløk og la alt steke i et par minutter til. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst og la osten smelte.

Legg salatblader på den nederste delen av burgerbrødene, legg kyllingbrystene oppå og drypp varm teriyaki-saus over. Smør en teskje majones utover den øverste delen av burgerbrødene og strø et par jalapeños-skiver på toppen. Legg til slutt overdelen av burgerbrødene på.

Tilberedning på grillen

Gni de rene og ribbede kyllingbrystene inn med olje, og grill dem i 4 minutter på hver side. Ta dem av grillen, og smør dem inn med teriyaki-saus. Grill dem en gang til i noen minutter på hver side, og drypp resten av sausen over. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst, og la osten smelte. Legg kyllingbrystene inn i burgerbrødene.