Del på Google+:

Kveite-carpaccio med ponzu-dressing

2 porsjoner

Per porsjon: 1444 kJ / 345 kcal

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 35 min

Tørk av kveitefiletene med kjøkkenpapir, skrell løken og skjær begge deler i meget tynne skiver. Skyll løken under rennende vann og la vannet dryppe av den.  Vask reddikene og rucolaen. Skjær reddikene i tynne skiver, vask tomaten og skjær dem i åtte båter. 

Ponzu og oljen røres sammen.  Anrett rucola på tallerknene, legg kveiteskivene, løken, reddikene og tomatene over og drypp ponzu-dressingen på. Hvis du ønsker det passer det fint om du serverer retten med litt karse til pynt.

Tips: Til denne oppskriften må du ikke bruke annet enn dagens ferske fist fordi fisken skal spises rå (sushi-kvalitet!).  Du må aldri bruke dypfryst fisk eller fisk som har vært innpakket i folie!