Del på Google+:

Kebab av marinert breiflabb

4 porsjoner

Per porsjon: 782 kJ / 187 kcal

Tilbheør:

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: 50 min

Først, grill paprika på en grill (eller i stekeovnen) og tilsett hvitløksfeddene. La det hele steke til skinnet på paprikaen begynner å boble og løsner. Fjern hvitløken, og legg paprikaen i en salatskål til avkjøling.


Skrell ingefær, og rasp den opp i en salatskål. Rasp sitronskallet, og press saften ut av sitronen. Tilsett 2 ss sitronsaft, yoghurt og Kikkoman soyasaus til ingefæren. Rør sammen, og hell blandingen over breiflabb-medaljongene. Snu dem et par ganger, og la dem marinere i 30 minutter. I mellomtiden, skrell paprikaen og skjær den i strimler. Legg halvparten i salatskålen. Drypp 1 ss olje over, og sett skålen til siden.
Ha resten av paprikaen sammen med skrellede hvitløksfedd, olje, Kikkoman soyasaus og chilipulver i en bolle. Miks det hele sammen til en myk krem, bruk en kjøkkenmaskin.


Tre breiflabb-medaljongene inn på spidd før servering, og legg dem på grillen (eller grill dem i stekeovnen). Snu dem regelmessig.
Legg breiflabbspiddene på tallerkenene, og pynt med de tynne strimlene av grillet paprika, og paprikakrem.