Del på Google+:

Hvitfisk-carpaccio med Ponzu-dressing

4 porsjoner

Per porsjon: 679 kJ / 162 kcal

  • 60 ml Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 30 ml olivenolje
  • 250 g fisk med hvitt kjøtt  (fersk havabbor eller annen fisk som egner seg til å spises rå) 
  • 50 g løk 
  • 2 reddiker 
  • 4 gule cocktailtomater

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Fremgangsmåte

Bland Kikkoman Ponzu  sitron soyasaus med olivenoljen. Skjær den rensede fisken  i tynne skiver. Løken skjæres i veldig tynne skiver og skylles i kalt vann. Skjær reddikene i fine skiver. Anrett fiskeskivene på et serveringsfat og garner med løkringene, reddikskivene og cocktailtomatene. Ringle dressingen over.

Tips: Hvis du ikke kan få fisk i sushikvalitet som egner seg til å spises rå, kan du bruke kokt blekksprut i fine skiver.