Del på Google+:

Grønnsaker med balsamico-dressing

4 porsjoner

Per porsjon: 797 kJ / 190 kcal

  • 1/2 gul paprika
  • 6 baby-mais
  • 6 små grønne paprika 
  • 6 cocktailtomater
  • 1 ss planteolje

For balsamico-dressingen:

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Fremgangsmåte

Skjær gul paprika og mais i munnfullstore biter. Fritér alle grønnsakene i olivenolje og anrett dem i en dyp bolle. Hell den reduserte balsamico-edikken og Kikkoman naturlig brygget Tamari glutenfri soyasauce i en blender. La olivenoljen flyte langsomt inn under høy blenderhastighet. Fordel dressingen over grønnsakene og garner med ferske urter. Serveres meget varmt.

Tips: Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus og naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt kan brukes i stedet for Glutenfri Soyasaus.