Del på Google+:

Autentisk Poke Bowl

4 porsjoner

  • 200 g sushi- eller jasminris
  • 1 liten fennikel
  • 2 avocado
  • 1/2 agurk
  • 75 g sukkererter
  • 12 redikker
  • 250 g laks (sashimi-kvalitet)
  • 2-3 ss Kikkoman saus til pokebolle
  • 1 ss svarte sesamfrø
  • fersk koriander
  • 1 ss svart sesam (til strø)

Fremgangsmåte

Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.

Skjær fennikel i svært tynne skiver og legg dem i iskaldt vann. Skjær avocado i skiver, skjær agurken i terninger, og del redikkene i to. Legg sukkerertene i en sil og hell kokende vann over dem.

Fjern skinnet fra laksen og skjær fisken i terninger. Bland lakseterninger, Kikkoman Poke Sauce og sesamfrø.

Legg fennikel, agurk, avocado, redikker, sukkererter, laks og fersk koriander på risen i hver av skålene, og strø sesam over. Ekstra Kikkoman saus til pokebolle serveres som tilbehør.