Del på Google+:

Kikkoman foretrekker det naturlige!

Stadig flere ønsker å leve et sunt og bevisst liv. Et sunt og balansert kosthold med matvarer som inneholder minst mulig av kunstige tilsetningsstoffer og smaksforsterkere, er et must. Kostholdet bør være så naturlig som mulig. Kikkoman har gjennom flere tiår gitt soyasaus-fans over hele verden et naturlig alternativ.  For Kikkoman-soyasausen består kun av fire håndplukkede grunningredienser: vann, soyabønner, hvete og salt. Og de er helt frie for kunstige tilsetningsstoffer, uten at det går utover smaken i det hele tatt.

100 prosent naturlige ingredienser, 100 prosent naturlig smak

Enten det er snakk om sprø salater eller aromatiske kjøtt-, fjærkre- eller fiskeoppskrifter, vil den naturlig bryggede soyasausen fra Kikkoman piffe opp alle slags retter. Sausens evne til å forsterke den rene, egne smaken av grønnsaker, kjøtt, fjærkre og fisk, uten å overdøve den, gir ingrediensene en helt naturlig og herlig smak. Den velbalanserte blandingen av de fem grunnsmakene søt, sur, salt, bittert og umami er en glede for smakssansene. Resultatet er at ikke bare asiatiske spesialiteter, men også norske oppskrifter, får en mer fyldig smak. Og det med førsteklasses næringsverdier! For Kikkoman-soyasausen inneholder null prosent fett og bare noen få kalorier. Perfekte forutsetninger for den som, i likhet med Kikkoman, foretrekker det naturlige.