Del på Google+:

Kikkoman-soyasauser er garantert GMO-frie!

Vi legger stor vekt på naturlig produksjon og på kvaliteten og opprinnelsen av råvarene vi bruker. For de eksklusive ingrediensene er selve essensen i Kikkoman-soyasausenes karakteristiske og rike smak. Det er grunnen til at vi ikke bruker kunstige ingredienser i sausene våre og kun bruker ikke-genmodifiserte soyabønner. Det gjør alle soyasauser fra Kikkoman til helt naturlige kryddere. Vi gir deg ikke-genmodifiserte sauser som du kan nyte helt uten forbehold.

Hva betyr egentlig GMO-fritt?

De tre bokstavene «GMO» står for et ganske komplekst tema: Bruken av genmodifiserte organismer.  Kikkoman bruker kun soyabønner som er «GMO-frie» eller «ikke-genmodifisert». Dette er et klart kvalitetsmerke.

Hvordan ser jeg at et produkt er genmodifisert?

Både i Norge og EU er det strenge krav til merking av produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer som inneholder genmodifiserte planter.  Genmodifiserte næringsmidler skal merkes med enten «genmodifisert» eller «produsert fra genmodifisert ...» i varebetegnelsen eller i tilknytning til den ingrediensen som er genmodifisert. Dette regelverket gjelder imidlertid ikke for animalske produkter som kjøtt, melk eller egg. Den gode nyheten er at våre soyasauser er garantert GMO-frie!