Del på Google+:

Påske og vår kjøkken med Kikkoman

Visste du at soyasaus er også ideell med eggretter? Bli inspirert denne våren og i påsken av våre oppskrifter, hvor kyllingeggen er i fokus og den naturlig bryggede soysausen med sin umami setter store aksenter.

mer

Mat fra Hawaii

Aloha! Moderne kokekunst fra Hawaii kalles gjerne "fusion", og kombinerer oppskrifter fra ulike kulturer. Også japansk innflytelse er merkbar, for eksempel i pokebolle, som vel er øyas mest kjente rett. Lag denne nasjonalretten med vår nye saus til pokebolle!

mer

Mexico med et hint av Asia

Den naturlig bryggede soyasausen fra Kikkoman intensiverer smaken i tradisjonelle retter fra nesten alle land i verden. Den er en universalingrediens som passer glimrende til for eksempel det meksikanske kjøkken. Prøv chili con carne, wraps, fajitas, salsa og andre favoritter med en touch av Asia!

mer

Raske snacks du kan lage hjemme

Gatemat er på alles lepper. Rullende salgsboder med burgere, wraps, grillspyd osv. frister til en smakebit på stadig nye steder – og de små lekkerbiskenene gjør oss kjent med et eksotisk smaksunivers. Kast et blikk på oppskriftssamlingen vår, og ta en snack, du også!

mer

Naturlig brygget økologisk soyasaus

Visste du at Kikkoman soysaus også er tilgjengelig i økologisk kvalitet? Bare økologiske råvarer av sertifisert kvalitet brukes til produksjon. Med sinmilde aroma, smaker den like fyldig som vår naturlig bryggede soyasaus. Derfor er den Naturlig brygget økologisk soyasaus ideell som krydder i alle slags retter.

mer

Videoer

Oppskrifter [+k]

Hvilken rett
vil du lage?