Del på Google+:

Mexico med et hint av Asia

Den naturlig bryggede soyasausen fra Kikkoman intensiverer smaken i tradisjonelle retter fra nesten alle land i verden. Den er en universalingrediens som passer glimrende til for eksempel det meksikanske kjøkken. Prøv chili con carne, wraps, fajitas, salsa og andre favoritter med en touch av Asia!

mer

Raske snacks du kan lage hjemme

Gatemat er på alles lepper. Rullende salgsboder med burgere, wraps, grillspyd osv. frister til en smakebit på stadig nye steder – og de små lekkerbiskenene gjør oss kjent med et eksotisk smaksunivers. Kast et blikk på oppskriftssamlingen vår, og ta en snack, du også!

mer

Naturlig brygget økologisk soyasaus

Visste du at Kikkoman soysaus også er tilgjengelig i økologisk kvalitet? Bare økologiske råvarer av sertifisert kvalitet brukes til produksjon. Med sinmilde aroma, smaker den like fyldig som vår naturlig bryggede soyasaus. Derfor er den Naturlig brygget økologisk soyasaus ideell som krydder i alle slags retter.

mer

Soyasaus + sitroner = ponzu!

I møtet mellom soyasaus og sitroner oppstår en av de mest populære urtesausene i Japan: Ponzu! Sprut rett og slett en dash Kikkoman Ponzu sitron soyasaus på grillkjøttet ditt, eller bruk den som dip! Med sin livaktige smak varter denne sausen opp med en smakseksplosjon full av friske aromaer.

mer

Videoer

Oppskrifter [+k]

Hvilken rett
vil du lage?