Del på Google+:

Teriyakisaus med ingefær

Et pikant hint av ingefær gir Kikkoman Teriyakisaus med ingefær en spesielt allsidig aroma. Basis er Kikkoman naturlig brygget soyasaus. Dens runde umamismak forbinder seg med den skarpe smaken av ingefær og danner en fint avstemt kryddersaus. 

Til marinering og krydring

Kikkoman Teriyakisaus med ingefær egner seg perfekt til marinering av kjøtt, fugl, sjømat eller grønnsaker. Pensle enkelt og greit med sausen før grilling, eller før steking på plate eller i ovn, og la den trekke inn i noen minutter før tilberedningen. Kikkoman Teriyakisaus med ingefær gir japanske retter den autentiske smaken du er ute etter. Men også andre matretter, blant annet supper og gryteretter, får en behagelig, pikant aroma. Dessuten kan den brukes til tilsmaking av de lekreste salatdressinger og dip-sauser.

  • 975 ml PET-flaske for direkte bruk på kjøkkenet
Ingredienser
Sukker, Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt), Vann, Vin (inneholder svoveldioksid), Malt ingefær (2,5%), Modifisert stivelse, Salt, Spriteddik, Gjærekstrakt. 
Næringsinnhold per 100ml
Energi [kJ/kcal]   906/ 214
Fett [g]   0
  hvorav mettede fettsyrer [g]  0
Karbohydrat [g]  47
  hvorav sukkerarter [g]   39
Protein [g]   3,6
Salt [g]   6,7