Del på Google+:

Teriyaki-glasur

Teriyaki er en vanlig matlagingsteknikk i det japanske kjøkken. Den baserer seg på soyasaus med en mild, søtlig-pikant smak. Med vår Teriyaki-glasur kan du lekende lett trylle frem lekre retter med denne tradisjonelle japanske teriyaki-aromaen. Alt du trenger er denne lille, praktiske flasken.

Søtlig-pikant aroma

Teriyaki-glasur er ideelt egnet for en rekke ingredienser, og dermed meget allsidig. Enten det er snakk om fugl, kjøtt, fisk, sjømat eller grønnsaker: Denne sausen har en konsistens som gjør at den legger seg optimalt rundt ingrediensene. Derfor kan teriyaki-aromaen for eksempel nytes raskt i en grønnsakspanne, uten at ingrediensene må marineres lenge i forveien. Den søte, aromatiske smaken av vår Teriyaki-glasur stammer fra en blanding av vår naturlig bryggede soyasaus, vin og forskjellige kryddersorter. 

  • 1L PET-flaske for direkte bruk på kjøkkenet
Ingredienser
Sukker, Vann, Vin (inneholder svoveldioksid), Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt), Salt, Modifisert stivelse, Karamellisiert sirup, Spriteddik, Smaksforsterkere (Mononatriumglutamat, Dinatrium-5'-ribonukleotider), Malt ingefær.
Næringsinnhold per 100ml
Energi [kJ/kcal] 858/ 202
Fett [g]   0
  hvorav mettede fettsyrer [g]  0
Karbohydrat [g]  46
  hvorav sukkerarter [g]   40
Protein [g]   2,0
Salt [g]   7,6