Del på Google+:

Teriyaki-miks-spyd

4 porsjoner

Per porsjon: 668 kJ / 160 kcal

For rekespyd:

For oksekjøttspyd:

For kamskjellspyd:

Fremgangsmåte

Skjær opp rekene på ryggsiden og fjern tarmen. Sett hele reken på spydet og grill. Pensle med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Skjær av aspargesendene, skrell den nederste delen, forvell aspargesen og skjær den i 4 cm store stykker. Skjær roastbeefen i skiver på 15 g og bank dem. Vikle aspargesen inn i kjøttstykkene og sett dem på spydet. Stek med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Skjær squash i skiver på langs (med en potetskreller). Rull kamskjellene inn i dem og sett dem på spyd. Stek skjellene til de er litt brune på begge sider, og pensle dem med Teriyaki-barbecuesauce med honning.

Legg alt blandet på et fat og server mens det er varmt.