Del på Google+:

Saftige marinerte svinebukbiter

4 porsjoner

Fremgangsmåte

Svinebukkjøttet stekes i sin helhet til en skorpe har dannet seg. Så skjæres kjøttet opp i 3-4 cm store biter. Bitene legges tett ved siden av hverandre i en stekegryte med skorpen ned, la kjøttet surre i sin egen sky i 4-5 minutter. Så helles væsken av og fanges opp. Sammen Kikkoman naturlig brygget soyasaus, sake, mirin og hvitløk helles stekesky over i en trykk-koker (væsken skal dekke over kjøttbitene, hvis ikke, tilføy mere vann). Trykk-kokeren lukkes og innholdet kokes på 1. trinn i ca. 40 minutter. Kontroller så om kjøttet er mørt og skum av fettet. Deretter kokes kjøttet videre til det er smeltemykt og saftig. Spinaten svitses i panne og anrettes på en tallerken, det ferdige kjøttet legges på spinaten. Så ringler stekesky over kjøttet og garnerer med sennep.