Del på Google+:

Lammekoteletter glassert med teriyaki

4 porsjoner

Per porsjon: 631 kJ / 151 kcal

  • 300 g lammerack
  • litt salt
  • litt pepper
  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 5 hvitløksfedd
  • 1 vårløk
  • 1 timianstilk
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
  • 2 ts ristede, skrellede hvite sesamfrø
  • noen forkokte edamamebønner (soyabønner)

Fremgangsmåte

Parer kjøttet (dvs. fjern fett og sener fra det). Krydre med salt og pepper. Varm oljen i en stekegryte, og stek lammet med hvitløk og timian til det er litt brunt på begge sider. Sett lokk på stekegryten, sett den inn i ovnen og stek kjøttet til det er rosa og ferdig. Skjær opp i lammekoteletter.

Gjør ren pannen. Ha sesam i pannen og rist dem lett. Tilsett Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, og varm opp på lav varme. Tilsett lammekotelettene og glasser dem på begge sider. Anrettes med hvitløk, timian og edamamebønner.