Del på Google+:

Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt

4 porsjoner

  • 1 liten aubergine 
  • 1/2 vårløk
  • 12 eringi sopp (små)
  • Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
  • sennep
  • salatolje
  • potetmel
  • 200 g kyllingkjøttdeig
  • 80 g tofu
  • 1/2 purre
  • 1 eggehvite
  • 4 ss panko-griljermel 
  • 1 ss hvetemel
  • ¼ ts salt 
  • litt hvitpepper

Fremgangsmåte

Skjær vårløken i ringer.

Så tilbereder du fyllet: finhakk purren, la væsken dryppe av tofuen.  Elt ingrediensene til du får en myk deig. Hvis deigen er for myk, tilsett mere panko-giljermel. Skjær auberginen i 3 mm tykke skiver. Vend en side av hver skive i potetmel og legg fyllet på denne siden. Legg en annen skive med potetmelsiden på fyllet og form dette til en plett. Så steker du auberginensandwichene på begge sider i varmt fett.  Når de er gjennomstekte tar du sandwichene ut av stekepannen, heller Kikkoman glutenfri Teriyaki marinade i pannen og varmer den. Glasér auberginesandwichene i sausen und anrett med sennep. Pynt med små eringisopp og ferske vårløkringer og server plettene varme.